Rondleidingen en arrangementen

Vecht-arrangement (lunch, rondleiding en stadswandeling)

Uw arrangement start om 13.00 uur met een heerlijke Vecht-lunch in het schuin tegenover Museum Weespgelegen restaurant de Eendracht.

Onze gids haalt u na de lunch om 14.00 uur op voor een rondleiding door het museum en het stijlvolle stadhuis. Tijdens deze rondleiding ziet u het bijzondere Weesper porselein, maakt u kennis met de prachtige verzameling van Van Houten Cacao en ontdekt u de geschiedenis van deze prachtige vestingstad aan de Vecht.

De rondleider neemt u vervolgens om 15.00 uur mee naar buiten voor een stadswandeling door Weesp, natuurlijk wandelt u langs de Vecht. Rond 16 uur eindigt het programma.

Vecht-lunch

De lunch is inclusief een kop koffie of thee naar keuze. In het midden van de tafel worden op planken drie luxe belegde broodjes geserveerd, een kopje tomatensoep en een broodje kroket. De samenstelling van de luxe broodjes wisselt met de kaart mee, maar in ieder geval is er altijd een broodje met vlees, vis en vegetarisch beleg. Bijvoorbeeld:

• Carpaccio met Parmezaanse kaas, rucola en truffelmayonaise
  • Makreelsalade met venkel en rode ui
  • Hummus met aspergesalade en spinazie

Kosten en reserveren

Duur programma: 3,5 uur

Kosten: € 24,50 p.p. (minimaal 10 deelnemers, reserveren noodzakelijk)

Tip! Nuttig na afloop nog een lokaal glaasje Anker jenever of Wispe bier op één van de gezellige terrasjes aan de  rivier de Vecht.

Reserveren via:

museumweesp@weesp.nl of 0294-491 245

Voor openingstijden klik hier.

Volg ons ook op Twitter (@museumweesp), Facebook (museuminweesp) en Instagram (museum_weesp), voor nieuwtjes, extra informatie en vragen.